Тотнъм подписа със защитника Давинсон Дейвис от Аякс. Шпорите счупиха

...
Тотнъм подписа със защитника Давинсон Дейвис от Аякс. Шпорите счупиха
Коментари Харесай

Тотнъм счупи клубния рекорд за перла на Аякс

Тотнъм подписа със бранителя Давинсон Дейвис от Аякс. " Шпорите " счупиха клубния връх, плащайки 42 милиона паунда за колумбиеца.

21-годишният гений подписа персонален договор за 6 години, като през днешния ден и на следващия ден ще минава медицински прегледи.

" Много съм разчувствуван, че подписах с толкоз прочут тим като Тотнъм ", сподели Санчес, " Очаквам с неспокойствие за работя с мениджъра Почетино и футболистите, да се срещна с всички в новия ми отбор ".

Бранителят не пропусна да благодари и на Аякс. " Благодаря на треньора, на управлението, на своите съотборници, на почитателите в Амстердам. За мен беше голям скок в развиването на кариерата ", сподели колумбиецът.

Лондончани счупиха върха от предишното лято, когато заплатиха 30 милиона паунда на Нюкасъл за халфа Муса Сисоко. Тотнъм обаче би трябвало да служи за образец на всички, защото е надалеч от огромните пари, които раздрусаха британския футбол това лято.

" Шпорите " се държат повече от непретенциозно на пазара, а селекцията им е изрично най-евтината в топ 6 на Премиършип. Това не им пречи да са съперници за купата две години подред.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР