Тотален фейк се оказаха твърденията на Васил Божков, че тримата

...
Тотален фейк се оказаха твърденията на Васил Божков, че тримата
Коментари Харесай

Фалшива новина! Николай Дренчев отрече да са се продали: Хвалбите на Божков са подвеждащи

Тотален фалшив се оказаха изказванията на Васил Божков, че тримата депутати, напуснали “Възраждане ”, са се влели в учреденото от него придвижване “Център ”. Това съобщи преди минути самостоятелният депутат Николай Дренчев, оборвайки лъжливата вест.
Ето какво съобщи Дренчев в профила си във фейсбук:
“В днешния ден ние, основателите на „ Алтернатива за България “ организираме голям брой срещи с политически партии, обсъждайки идните избори.
В една от срещите дружно с Александър Арангелов се срещнахме с Васил Божков – основател на „ Център “ и неговия ръководител Дарин Дрозев. На срещата обсъдихме опциите за основаване на необятна коалиция за идните двойни избори.

След тази среща В. Божков излезе с обява във ФБ, че четиримата самостоятелни общински съветници и трима депутати са се включили към „ Център “.
Категорично заявяваме, че от извършените диалози не следва този извод. Публикацията е подвеждаща и не кореспондира с обективната истина. Нито Иво Русчев, нито четиримата общински съветници не са участвали на тази среща и даже не са знаели, че се организира такава в границите на срещи с всички представители на политически партии.
Към момента в Алтернатива за България не е взето решение за формата, в която ще се явим на идните избори! ”, безапелационен е Николай Дренчев.
Източник: informiran.net
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР