Топреализаторът на Черноморец Джордан Тъкър отново се прояви с фантастични

...
Топреализаторът на Черноморец Джордан Тъкър отново се прояви с фантастични
Коментари Харесай

Джордан Тъкър: Не трябва да празнуваме тази победа твърде дълго

Топреализаторът на Черноморец Джордан Тъкър още веднъж се прояви с фантастични изяви против Рилски състезател. Американецът записа 22 точки и 6 битки на сметката си при успеха със 79:73 в мач №1 от полуфиналната серия сред двата отбора в плейофите на НБЛ.
 Дежавю: Тъкър още веднъж разпиля Рилски състезател и Черноморец поведе в серията Дежавю: Тъкър още веднъж разпиля Рилски състезател и Черноморец поведе в серията
" Имахме и положителни, и неприятни обстановки през сезона, само че получихме положително обръщение от нашия треньор - че би трябвало да сме мощни и да не вършим неточности. Опитахме се да се държим дружно от самото начало. Много мачове загубихме поради липса на централизация, само че през днешния ден бяхме съсредоточени до самия край и по тази причина спечелихме. Ние постоянно сме си говорили, че печелим със отбрана. Играхме доста неприятно в нахлуване, за Купата против тях също спечелихме със отбрана. Защитата и битката са най-важните фактори. С Васил Евтимов имаме превъзходни взаимоотношения. Понякога той реагира по-нервно, с цел да ни накара да се събудим. Когато водехме с 10 точки беше спокоен и даде обещание да не вика толкоз доста. Във втория мач би трябвало да продължим да играем добре. Те няма да желаят да изгубят втори следващ мач на собствен терен. Със сигурност ще забележим по-добра версия на Рилски състезател и по тази причина не би трябвало да честваме тази победа прекомерно дълго ", сподели Тъкър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР