Топлофикация София започва от днес поетапно да пуска парното отопление

...
Топлофикация София започва от днес поетапно да пуска парното отопление
Коментари Харесай

Днес пускат парното в София, задължително направете това

" Топлофикация София " стартира от през днешния ден поетапно да пуска парното отопление на своите клиенти. Първо ще бъдат включени детските градини и ясли, учебните заведения и здравните заведения, по-късно жилищните здания, а най-после административните здания и стопанските консуматори.

От Топлофикация София припомнят, че потребителите би трябвало да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване и да има по-добро топлоснабдяване. Трябва да бъдат тествани и дали работят уредите за дялово систематизиране. Ако екранът им е загаснал, клиентите би трябвало да потърсят компанията си за дялово систематизиране за решение на казуса.

Важно е преди стартирането на отоплението клиенти да приключат всички поправки и да запълнят източените съоръжения. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил.

Клиентите, които заради някаква причина желаят парното в постройката им да не бъде включвано в този момент, а на по-късен стадий, би трябвало да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за това решение от общото заседание на етажната собственост
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР