„Топлофикация София“ има готовност да започне поетапно спиране на парното.Според

...
„Топлофикация София“ има готовност да започне поетапно спиране на парното.Според
Коментари Харесай

„Топлофикация София“ има готовност за спиране на парното


„ Топлофикация София “ има подготвеност да стартира поетапно прекъсване на парното.

Според наредбата това би трябвало да се случи до 30 април или в случай че междинната денонощна температура в три поредни дни е над +12° С, както и прогнозата за идващите 7-10 дни да е за трайно стопляне, оповестиха от сдружението.

" Топлофикация " следи прецизно за осъществяването на регулаторната рамка и с оглед бистрота в интерес на своите консуматори споделя данните, които получава от Национален институт по метеорология и хидрология. Битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно прекъсване на отоплението. За задачата би трябвало да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да показват решение от общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранно прекъсване.

Стопанските клиенти, включително детските градини, учебните заведения и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парното. Достатъчно е директорът/управителят да изпрати документално заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно ръководство на сдружението.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР