Топлофикация София ЕАД уведомява своите клиенти, че от 24 април

...
Топлофикация София ЕАД уведомява своите клиенти, че от 24 април
Коментари Харесай

Спират парното, хаос със сметките

Топлофикация София " ЕАД уведомява своите клиенти, че от 24 април 2020 година (петък) стартира поетапно да стопира отоплението в столицата. Първоначално ще бъде прекъснато топлоподаването към публичните и бизнес постройките. В идващите работни дни ще бъде спряно отоплението в жилищните здания и най-после - в болничните заведения.

При предпочитание от страна на клиентите отоплението в съответната постройка може да остане включено до посочена от тях дата, само че не по-късно от 30 април, като за задачата е належащо да има решение на общото заседание на етажната благосъстоятелност.

Домоуправителят или упълномощеното лице следва да подаде в сдружението заявление и да приложи решението. Заявленията се одобряват и на мейлите за клиенти на сдружението: [email protected] и [email protected].

Не е ясно обаче какво става с заплащането на мартенските сметки. Преди два дни енергийният регулатор разгласи, че стартира изключителна инспекция за ценообразуването на сметките на сдружението по отношение на получени сигнали в КЕВР и изявления в медии за повишени сметки, а омбудсманът Диана Ковачева настоя заплащането на последните сметки за парно да се отсрочи.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР