Топлата връзка между стопанката и нейния домашен любимец трогнали всички

...
Топлата връзка между стопанката и нейния домашен любимец трогнали всички
Коментари Харесай

Жена осиновила котка. След 16 г. стопанката починала и реакцията на котката разплакала всички

Топлата връзка сред стопанката и нейния домакински любим трогнали всички сърца. И когато котката останала сама, докарала до сълзи хората, които следили държанието й.

Анна била на 55 години, когато поискала да осинови коте. Тя била блага и грижовна жена, само че ориста решила да няма семейство. И с цел да облекчи самотата си, дамата решила да си вземе домакински любим. Освен това пристигнало времето за пенсиониране и Анна имала доста свободно време.

Жената отишла в подслон за животни и се върнала с малко сиво коте. Анна го кръстила Фильо. Котето се оказало мъдро, пламенно и доста игриво.

Стопанката и нейният домакински любим заживели в цялостна естетика. Всички съседи и другари били изумени от връзките им. Котката постоянно посрещала и придружавала стопанката си, излизала с нея в градината и настръхвала, когато непознати се приближавали към нея, пробвайки се да я отбрани.

Кончината

След 16 години превъзходен съвместен живот Анна умряла и котката почнала да се държи по подобен метод, че в очите на съседите се появили сълзи.

Той почнал да тича всеки ден до гроба на стопанката и да седи там от заран до вечер, а през нощта оставал пред затворената врата, без да мърда. Котката почнала да наподобява доста слаба и изтощена.

Съседите не можели да гледат умерено в профил, опитвали се да се приближат до котката и да го нахранят, само че Фильо не разрешавал на никого да се приближи.

Само едно малко момиченце, което било на 10 години, съумяло да се приближи до животното.

Момичето почнало всеки ден внимателно да се доближава до котката с цялостна купа с храна и да му приказва нежно. Първоначално котката траяла да се държи ядосано, само че след няколко дни позовлила да се приближи до него и да го нахрани.

Така почнало другарството сред животното и детето. В последна сметка родителите разрешили на момиченцето да прибере котката и Фильо намерил своя нов дом.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР