Топ синоптик разкри за единс стар проблем по нашето море,

...
Топ синоптик разкри за единс стар проблем по нашето море,
Коментари Харесай

Проф. Рачев хвърли бомбата! Какво ни дебне на морето

Топ синоптик разкри за единс остарял проблем по нашето море, който явно не е решен.

Времето през цялата седмица ще бъде топло, слънчево, в обедните часове горещо и задушно, само че изсъхнало, типично за август. Това е прогнозата, която направи климатологът Георги Рачев, пише „ Телеграф “. 
-->
Той предизвести, че цяла седмица ни чака огромна досада, без метеоизненади, като минималните температури ще са сред 17-22 градуса.

Ще се спи мъчно, защото влагата във въздуха е забележителна. Максималните температури ще са твърдо сред 30-35 градуса, а в низините ще стигат до 37 градуса.

На процедура превалявания ще липсват, извънредно събитие ще е да капне някъде някоя капка дъжд, сподели Георги Рачев. 

Морето ще бъде съвършено за плаж и къпане. Температурата на водата ще е между  24-25 градуса, само че за жалост  със характерното замърсяване за края на сезона с ешерихия коли, която се дължи на многото туристи, старите пречиствателни станции и незаконните тръби с фекални води, които отиват в морето, сподели той.

Според Георги Рачев оптималните температури на морския бряг ще са към 33 градуса, само че с висока мокрота през нощта. Североизточният вятър ще намалее и вълните през уикенда ще доближават 1 м, само че от понеделник  60 см.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР