Топ политолог разкри тайния ход на президента Румен Радев. Според

...
Топ политолог разкри тайния ход на президента Румен Радев. Според
Коментари Харесай

Топ политолог разкри тайния ход на Радев. Голям скок

Топ политолог разкри тайния ход на президента Румен Радев. Според Първан Симеонов президентът се готви за скок на политическия терен.

Партиите от кабинета дадоха ниша на президента, сподели Симеонов пред Нова тв. Той изясни, че сега Радев е същинската съпротива на държавното управление.
-->
Бориха се с Борисов, а най-после се събраха с него. Трябва им нов зложелател, а най-подходящ е Радев. Те ще го пришият и към Путин, защото войната им идва доста комфортно, сподели Първан Симеонов.

Според него държавното управление прекалява със символната борба - с пилони, дати, монументи, минало. Това е доста синя борба, сините хора по този начин се стягат, тъй като другояче гълтат доста вода от тая сглобка, която направиха, само че прекаляват с това нещо и по този начин отблъскват съществени публични пластове у нас. От другата страна стои " Възраждане ", което също отблъсква хората, защото е доста извънредно. И се отваря една доста огромна ниша в средата, където може да се приказва сериозно към властта и да не е толкоз извънредно като Костадинов. Именно там ще се нарежда Радев,ь безапелационен бе политологът от „ Галъп ”.

Проблемът е, че има още много до края на президентския мандат и в случай че е вярна тезата с ескалацията, си мисля дали пък Радев няма да изскочи непосредствено на политическия терен, разяснява политологът Първан Симеонов.

Ще забележим ескалация на борбата сред държавното управление и президента. Съвсем целеустремено е държанието на Румен Радев, с цел да се нарежда като съпротива, като главно ядро на опозицията против ръководещите, тъй че чакам това напрежение единствено да ескалира, съгласи се и политологът Ружа Смилова.

Такова държание към този момент сме виждали - Орбан направи по този начин. Но сходно държание - да се провъзгласиш за представител на народа и да стане народа против ръководещите, е много популистко, като по учебник, уточни Смилова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР