Топ-нападателят в българското първенство Фернандо Каранга е на път само

...
Топ-нападателят в българското първенство Фернандо Каранга е на път само
Коментари Харесай

Първо в 7DS: Един от най-великите отбори в Бундеслигата на път да остави ЦСКА без Фернандо Каранга от зимата

Топ-нападателят в българското състезание Фернандо Каранга е на път единствено за една календарна година да направи замайващ скок в кариерата си, научи 7DniSofia.bg.

Таранът на ЦСКА, който се причисли към алените през януари е на път 12 месеца по-късно да облече екипа на един от най-великите немски тимове – Щутгарт.

Закъсалият на 14-о място в класирането тим, на единствено 2 точки над изпадащите, незабавно търси първокласен голмайстор, който да притегли през зимата. „Швабите“ са на трето място в позорната ранглиста за най-ялов тим, като за 9 кръга имат едвам 6 попадения!

Каранга е бил препоръчан на Щутгарт от легендата на клуба Красимир Балъков, който в този момент е един от задграничните скаути на ЦСКА. Бала е наблегнал на бразилеца още през лятото, когато обаче „швабите“ се отнесли с едно на разум. След като почнали да наблюдават обаче по-сериозно изявите на Фернандо, в Щутгарт напряко луднали по изявите му.

Допълнителен плюс за звездата на ЦСКА е, че към този момент има български паспорт и няма да бъде броен за чужденец отвън Европейски Съюз в Бундеслигата.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР