Топ астроложката Тамара Глоба споделикакъв ще е ноември за всеки

...
Топ астроложката Тамара Глоба споделикакъв ще е ноември за всеки
Коментари Харесай

Любовни драми и финансов удар! Топ прогнозата за зодиите

Топ астроложката Тамара Глоба споделикакъв ще е ноември за всеки знак от зодиака, с цел да може да се предпазите от неприятности, или пък да се подготвите за среща с нова обич:

Овен
-->
През ноември Овенът може да бъде съпоставен с динамит, който е на път да избухне. Астрологът предлага на представителите на знака да заобикалят разногласия и кавги, защото това може да се трансформира в продължителна борба с шефовете или семейство.

Увеличението в работата ще усъвършенства финансовото им положение, само че ще изтощи до краен лимит нервната им система. Затова е значимо да редуват работните действия с добра отмора със фамилията или в компанията на обичан човек.

В същото време Овните не би трябвало да претрупват околните си с работните си проблеми.

В любовен проект се обрисуват доста сантиментални завършения и позитивни страсти. Контролът на настроението ще помогне на несемейните представители на знака да запазят връзките с обичания.

Телец

Представителите на знака ще се усещат изтощени и раздразнени от поредицата пътувания и многото другари. Много е значимо да проявят самообладание.

Работата лишава съвсем цялото им време, само че в това време им носи наслаждение. Ноември ще бъде удобен интервал за пускане на нов план и полагане на бъдеща основа на непоклатимост. Големи резултати ще могат да реализират посредством работа в екип.

Всичките им проблеми скоро ще бъдат позволени по тази причина не трябва да униват.

Семейните Телци би трябвало да отделят повече време на околните си и да заобикалят споровете с децата. На самотните представители на знака Тамара Глоба предлага да разширят кръга си на другарство и да продължат да търсят сродната си душа.

Близнаци

И през ноември Близнаците ще продължат да държат шанса за опашката. За представителите на въздушната буря този месец ще бъде време на изненади и непредвидени обрати на Съдбата.

Представителите на знака ще продължат да се изкачват по кариерната стълбица. Честите командировки ще им донесат потребни контакти, които ще затвърдят позициите им в очите на управлението. Уважението от страна на сътрудниците ще им разреши да работят още по-ефективно.

Нови оферти от бизнес сътрудници ще усилят облагите им и ще им оказват помощ да придобият финансова самостоятелност.

Тамара Глоба споделя, че не би трябвало да пропущат щастливия си късмет, който ще пристигна през ноември. Тя предлага както на фамилните, по този начин и на необвързаните Близнаци да се вслушват в интуицията си и да не взимат прибързани решения.

Рак

Активността на хората, родени под това съзвездие, ще бъде възнаградена. Раците не би трябвало да губят връзка с действителността и да се затварят в себе си. Всичко това може да докара до самотност и неприятни последствия.

През ноември ще им се наложи да създадат равносметка на годината.

В професионален проект се чака мъртвило и позитивни резултати от положените по-рано старания. Заради упоритата работа, която са положили през всички предишни месеци, финансовото им положение ще се усъвършенства доста.

Глоба поучава да заобикалят споровете, които не ги засягат. Нещата ще вървят нагоре, а прочувственият напредък ще им помогне да избегнат есенното тъмно въодушевление.

Заради дистанцираното си държание във връзка с околните ще зародят различия, които могат да доведат до разлъка. Необвързаните Раци би трябвало да се вгледат по-внимателно в обкръжението си, в което има доста хора, които се интересуват от връзки.

Лъв

Промени чакат представителите на знака на работното място. Това може да е кариерно израстване или промяна на работа с покачване.

Ноември ще бъде удобен интервал да осъществят с лекост новите си планове. Новите им познати могат много да им оказват помощ да реализират задачата си.

Тамара Глоба предизвестява Лъвовете да заобикалят преумората. За да поддържат организма си, би трябвало да внимават с какво се хранят и да спят най-малко 6 часа.

При цялата си ангажираност е значимо да намират време и за половинката си, която поради неналичието на внимание може да си разреши да пофлиртува с някой различен.

Дева

За да се разсеят от краткосрочните любовни случки, представителите на знака ще се гмурнат в работата и ще стартират да спортуват. Звездите поучават през този месец да бъдат оптимално внимателни и точни. Плановете им могат да бъдат осуетени от недоброжелатели.

Новите познати в работата може да се окажат предатели, които желаят да си присвоят непознати заслуги.

Затишието във всички области на живота ще бъде идеално време да се заемат със самоусъвършенстване. Астрологът им предлага да прибягнат до медитации и ориенталски практики, които ще им оказват помощ да облекчат напрежението.

Везни

През ноември Везните, както постоянно, ще творят и ще изненадват близките със своите гении. През този месец ги чакат изненади и открития, на които няма да могат да реагират. Преди да се заемат с нови планове, би трябвало да се вслушат в интуицията си.

Очертава се един удобен интервал. Астрологът ги поучава да заобикалят дълги пътувания и командировки, които в последна сметка няма да доведат до обилни резултати.

В края на месеца ще им бъде доста мъчно да откриват контакт с близките, само че въпреки всичко нещата ще се разминат без спорове. Очакват се доста забавни събития.

Скорпион

Тамара Глоба споделя, че като цяло 2022 година не е от най-лесните за представителите на този знак. В гонене на финансово благоденствие, мощните и властни Скорпиони са изтощени до краен лимит.

Ще се наложи да положат големи старания, с цел да реализиран триумф. А с цел да избегнат неприятностите през ноември, астрологът поучава да не се отпускат и да не отвръщате на недоброжелателите. В противоположен случай може да изгубят освен работата, само че и здравето си.

За да избегнат рецензиите от всички страни, Скорпионите би трябвало да " изключат " арогантността си и да заобикалят споровете.

Стрелец

За представителите на тази зодия ноември ще премине под знака на творчеството. В работата се чака много спокоен интервал: подучване от управлението, почитание от сътрудниците и липса на нови планове. Това мъртвило ще разреши на Стрелците да се потопят напълно в творчеството.

Приповдигнатото въодушевление ще им подари ентусиазъм и ще облекчи моралния стрес.

Самотните Стрелци ще продължат интензивно да търсят своята сродна душа, само че непрекъснатата промяна на сътрудниците може да се трансформира в непрекъснат разблуден метод на живот.

Козирог

През ноември Козирозите ще се радват на мира и финансова непоклатимост. И няма да се тревожат за материалното си благоденствие.

Месецът е извънредно удобен да отделят време за заниманието си. Глоба поучава да погледнат на света от различен ъгъл. Излизането отвън нормалната рамка ще направи живота им в бъдеще доста по-интересен.

Семейните представители на знака ще спрат с опитите си да обясняват нещата. Резултатът от свадите ще бъде помиряване или разлъка. Самотните Козирози пък ще бъдат изцяло погълнати от творчеството.

Водолей

Пренебрежението към близките през ноември ще донесе неприятни последствия за Водолеите. Те ще би трябвало да понижат егоизма си и да се извърнат за помощ към другари.

Упоритите и дейни представители на знака ще могат бързо да се придвижат към задачата си. През този интервал всички мисли ще бъдат заети с работа. Шефовете бързо ще виждат Водолеите и ще ги наградят за усърдната им работа.

Тамара Глоба споделя, че ноември не е най-хубавото време за съществени промени. Само с самообладание и старания ще съумеят да реализират огромен триумф.

Самотните Водолеи, макар че се радват на нараснало внимание от противоположния пол, ще бъдат изцяло съсредоточени върху работата си. Семейните представители на въздушния детайл ще се радват на естетика в връзките.

Риби

Тези любимци на Съдбата имат шанс във всички инициативи, изключително креативните. Комуникацията е на висота, само че жаждата за самотност ще вземе своето.

Творческите Риби ще могат да отделят време за пълноценна отмора. Есента ще ги въодушеви за нови хрумвания и достижения.

В професионалната сфера се чака непоклатимост, която ще им разреши да си поемат мирис и да рестартират. Активността, която са показали през последните 10 месеца, ще разреши на Рибите да не се лимитират в разноските.

Мрачният ноември ще бъде интервал за вдишване на глътка въздух преди новите пътувания, запознанства и пътешествия, които чакат представителите на водната буря през декември.

Приятелите няма да разрешат на представителите на знака, които са склонни към самотност, да скучаят. Обожателите им ще продължат да ги канят на срещи и да ги затрупват с дарове.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР