Тони Стораро е истински Казанова и през леглото му са

...
Тони Стораро е истински Казанова и през леглото му са
Коментари Харесай

Този скандал взриви държавата! Министърка на Станишев имал вземане-даване с Тони Стораро

Тони Стораро е същински Казанова и през леглото му са минали не една и две дами. Фолк артистът даже е имал алъш-вериш с някогашна министърка от държавното управление на Сергей Станишев, написа в. „ Уикенд ”.
Аферата на чалга изпълнителя и вицепремиерката се е случила през 2007–2008 година и е била с отминалост няколко месеца. Двамата се срещнали около локалните избори през 2007 година, когато изпълнителят от лекия род е пял на предизборни концерти. От дума на дума двамата затоплили връзките си и си станали близки. Любовната им спекулация била буйна и траяла няколко месеца. Министърката била по-зряла от фолк артиста, само че това никак не го тормозило, тъй като той бил удивен от опита и познанията й.
Госпожата от години се слави с любовния си живот и съгласно слуховете е имала връзки с бесепаря Румен Петков, с починалия към този момент Павел Чернев, а интриганти дори я свързват и с ген. Стоян Тонев, около което се облажила с безвъзмездни процедури в клиниката по дерматология на доцент Мирослава Кадурина.
Политичката е омъжена от години, само че е командировала брачна половинка си в чужбина и по този начин е била спокойна за вечерите си с Тони Стораро, който си пада огромен плейбой. Тя била впечатлена от джентълменското държание на изпълнителя на „ Отличен 6 ”, който я засипвал с похвали и похвали, които желае да чуе всяка жена.
Бившите любовници от години не поддържат връзка, само че са запазили положителни връзки, а в случай че инцидентно някъде се засекат, то безусловно разменят по някоя дума, настояват близки до ексинтимната двойка.
Разбира се, Тони публично е фамилен мъж, който е правилен на жена си, само че и самичък си е признавал, че бракът им е оживял с помощта на компромисите на брачната половинка му, която е напълно отдадена на фамилията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР