Томас Маркъл за първи път коментира официално кризата Мегзит и

...
Томас Маркъл за първи път коментира официално кризата Мегзит и
Коментари Харесай

Томас Маркъл: Хари и Меган са изгубени души

Томас Маркъл за първи път разяснява публично рецесията Мегзит и укори щерка си, че е обезценила кралското семейство. В тв документи на „ Channel 5 “ Томас сподели, че Хари и Меган пъклен се излагат с държанието и постъпките си и че са трансформирали монархията в Уолмарт с корона.

„ Тя към този момент не е момичето, което отгледах. Когато се ожениха, одобриха задължението да бъдат част от кралското семейство и да го показват в общественото пространство. Това е едно от най-обичаните и дълго просъществувалите институции в историята и те го скапаха и обезцениха. Разочароващо е и че Меган унищожи фантазията на всяко момиче да бъде принцеса – тя го реализира и в този момент желае да го загърби за пари. Очевидно 26-стаен дом на стойност 3 милиона не им стига. Това е унизително “, споделя Томас.

Господин Маркъл не е общувал с щерка си от преди кралската женитба, която той изпусна поради здравословните си проблеми, и счита, че връзките сред него и Меган към този момент не могат да бъдат изгладени.

„ Не чакам тя да се свърже с мен поради събитията и това, което сега приказвам. Нито пък Хари. Смятам, че те към този момент са изгубени души – не знам какво желаят, и не мисля, че и те знаят “, добавя той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР