Томас Маркъл съвсем ясно заяви преди време, че е готов

...
Томас Маркъл съвсем ясно заяви преди време, че е готов
Коментари Харесай

Томас Маркъл: Хари е под чехъл

Томас Маркъл напълно ясно съобщи преди време, че е подготвен да се яви в съда, в случай че бъде свикан в делото на щерка си Меган против английските таблоиди. Сега господинът продължава с откровенията си в английския ефир, предупреждавайки херцозите на Съсекс, че в случай че се видят в съда, ще изобличи всичките неистини, които те изрекоха по негов адрес.

„ Ще бъде прочувствено. Не знам по какъв начин ще го одобряват. Съдът е последното място, на което би трябвало да се срещаме, само че в случай че се наложи, сигурно ще опровергая пред всички лъжливите им изказвания за мен. Писна ми да слушам единствено неистини и да не се пазя. Именно за това предоставих част от писмото на вестника. Това обаче навлече неприятности на таблоида и в този момент аз би трябвало да си поема отговорността, което и ще направя “, разяснява бащата на някогашната актриса.

В писмото херцогинята на Съсекс упреква родителя си, че е разрушил сърцето й и я е съкрушил, като се е съгласил да застане пред обектива на папараците.

Томас още назова решението на кралската двойка да се отдръпна от монархията „ най-тъпата постъпка “ и съобщи, че Хари е под чехъл и че Меган се е трансформирала в майка му.

„ Те просто се възползваха от купите си и в този момент ги комерсиализират. Вече би трябвало да ги назовават единствено Хари и Меган. Всички настояват, че тя се е пробвала да се свърже с мен, с цел да ми каже, че ме обича, само че не съм чувал тази дума от нея “, добавя Томас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР