Тома Биков от ГЕРБ призова БСП да върне третия мандат

...
Тома Биков от ГЕРБ призова БСП да върне третия мандат
Коментари Харесай

Тома Биков изригна! Спешен призив към Радев

Тома Биков от ГЕРБ прикани Българска социалистическа партия да върне третия мандат за сформиране на държавно управление. Той насочи доста остри думи против Корнелия Нинова.

" Това е извънредно несвоевременно и тревожно. За нас това е непосредствено тъпчене на духа на българската Конституция, която дефинира, че третият мандат се дава, с цел да бъдат водени договаряния за държавно управление, а не с цел да бъде решаван въпросът с КЕВР или друга институция ", разяснява пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът.

,Третият мандат не се дава, с цел да може да се създадат в последния миг стотици назначения и съмнителни покупко-продажби с държавни институции. Той се дава за договаряния, госпожа Нинова погазва Конституцията, не съблюдава нейния дух и духа на мандата. Тя предава доверието на българските жители и на президента Радев``, счита той.

Затова призоваваме Нинова неотложно да върне мандата и президентът в най-кратък период да насрочи предварителни парламентарни избори, които да ни изведат от тази политическа, а към този момент и институционална рецесия, уточни в умозаключение националният представител от ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР