Том Круз винаги радва с армагани приятели и колеги от

...
Том Круз винаги радва с армагани приятели и колеги от
Коментари Харесай

Какво подари Том Круз на колегите от „Мисията невъзможна“ 7

Том Круз постоянно радва с армагани другари и сътрудници от филмите, в които снимат дружно. Подаръците в последно време, естествено, са за екипа на " Мисията невъзможна " 7 - Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кърби, Ребека Фъргюсън, Хейли Атуел, Пом Клементиев. Хейли Атуел, която имаше и романс с Круз, показа пред People, че след три години и половина в компанията на холивудската звезда, се е убедила, че той е царят на изненадите. За един от рождените си дни тя получава от Том амфора, която филтрира водата. Първо се зачудила, само че след това се убедила какъв брой потребно е оборудването. Пом Клементиев пък остава очарована от кокосовите торти, които са дежурни на купоните им съгласно повелята на Круз. 

В момента целият свят гледа първата част на „ Мисията невъзможна: Пълна отплата “ и се диви на изумителните каскади, които 61-годишният артист реализира с лекотата на юноша. Екшънът е безразсъден. Този път битката със злото е против изкуствен интелект, който манипулира зли хора., Лошите са Исей Моралес и Пом Клементиеф, чиято героиня обаче подава ръка на Итън Хънт в извънредно съдбовна обстановка.
-->
В първите минути Захари Бахаров е в съветска военна подводница, която експлоадира на морското дъно още преди началните надписи – това е завръзката. Публиката ще чака да види и Доротея Толева – съветската агентка Анастасия, само че това по никакъв начин не е елементарно. Няма значение, все би трябвало да се стартира отнякъде.

Круз за първи път беше тайният сътрудник Итън Хънт във кино лентата на Брайън де Палма. Сега счита да завърши поредицата с втората част на " Пълна отплата ", която ще излезе през 2024 година. Кристофър Маккуори е режисьор и на двeтe, снимани редом по време на пандемията. Така той се подреди почтено до Де Палма, Джон Ву, Джей Джей Ейбрамс, Брад Бърд.  Шестте кино лентата „ Мисията невъзможна “ са спечелили до момента над 3,5 милиарда,  а " Разпад " бе най-успешният от всички. 

Друг филм на Том Круз, " Топ Гън: Маверик ", стана втората най-успешна лента за 2022-ра след " Аватар: Природата на водата " с доходи от над 1 милиард $. Филмът завоюва шест номинации и една премия " Оскар ", а Стивън Спилбърг похвали Круз, че собственоръчно е избавил киноиндустрията, връщайки публиката в кината след коронакризата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР