Том Круз е забранил използването на специални ефекти по време

...
Том Круз е забранил използването на специални ефекти по време
Коментари Харесай

Том Круз забранил специалните ефекти за „Топ Гън 2“

Том Круз е забранил потреблението на специфични резултати по време на фотосите на „ Топ Гън: Маверик “. В изявление за „ Empire “ екшън звездата споделя за работата по дълго чаканото продължение на класиката му от 1986-а.

„ Когато обсъждахме по какъв начин ще постъпим, осъзнах, че може да реализираме доста без компютърни резултати. Феновете дълго време ме питаха по кое време ще снима втора част и това беше едно от изискванията, които имах – всичко да е достоверно. Съвсем ясно заявих на шефовете от студиото: „ Нямате визия какъв брой сложен за реализиране ще бъде филмът. Никой до в този момент не е снимал сходни въздушни подиуми и най-вероятно никой няма да го направи повторно, в случай че би трябвало да съм почтен “, споделя Круз.

Продуцентът на оригинала Джери Брукхаймър, който също се връща на работа за продължението, разкрива, че Том е желал сътрудниците му да изживеят пилотирането на изтребителите.

„ В първия филм всички артисти с изключение на него повърнаха, когато се качиха да снимат в самолетите и не успяхме да използваме снимания материал. Всъщност беше много занимателна панорама. За тази лента Том беше безапелационен, че всички би трябвало да устоят, с цел да бъдем достоверни “, споделя Брукхаймър.

„ Топ Гън: Маверик “ тръгва по кината на 17 юли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР