Толкова пъти са ни повтаряни определени неща, че сме започнали

...
Толкова пъти са ни повтаряни определени неща, че сме започнали
Коментари Харесай

7 лъжи, с които всички сме свикнали

Толкова пъти са ни повтаряни избрани неща, че сме почнали автоматизирано да им имаме вяра, без да се замислим над същността им. А когато те са негативни, могат да ни тежат години наред и да оформят живота ни по метод, по който не ни се е желало. От Bright Side разказват част от тези легенди.
Лъжа 1: Сам значи уединен
„ Връзка “ не е синоним на благополучие. Дори и да сте сами, в никакъв случай няма да се чувствате толкоз самотни, колкото в случай че сте в нещастна връзка. Ако не се чувствате добре с индивида до себе си, по-добре си вземете отмора и отделете малко повече време за най-важния човек в живота ви – вие самите. Намерите себе си първо. Осъзнайте личната си полезност. И идващия път, когато сте във връзка, която потъва, ще можете да доплувате на сигурен бряг.
Лъжа 2: Болката е нещо, което се вижда
Никога не подценявайте ничия болежка. Да си кажем почтено, всеки от нас страда. Някои просто го прикриват по-добре. Не знаете какво се случва зад затворените порти. Да преценявате и да съдите някого е безрезултатна загуба на време и сили. Ако пък имате време да обсъждате другите, значи просто имате прекомерно доста свободно време. Станете от четирибуквието си и направете нещо свястно.
Лъжа 3: Животът би трябвало да наподобява по избран метод
Никой не може да ни навреди по-силно от личните ни мисли. Да си позволим да усещаме това, което усещаме и да подхождаме към него почтено, работи изцеляващо. Винаги имаме избор по какъв начин да отговорим на обстановките, които ни сервира животът. Освободете се от визиите за това какво би трябвало да бъде животът ви и приемете същинския живот, който се пробва да стигне до съзнанието ви. Променяйте това, което може да се промени, променете възгледите си за това, което не може да се промени и продължете напред с мир.
Лъжа 4: Страхотният живот е привилегия на малко на брой определени
Ако всяка заран се събуждате и си казвате „ Да, през днешния ден ще бъде страховит ден “, следобяд намирате причина да си кажете „ Да, през днешния ден е страховит ден “, а вечер заспивате с мисълта „ Беше страховит ден “... тогава един ден, след доста години ще можете да погледнете обратно и да си кажете „ Имах превъзходен живот. "
ОСТАНАЛИТЕ ЛЪЖИ ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР