Толкова много събития имаше през изминалата седмица, че едно някак

...
Толкова много събития имаше през изминалата седмица, че едно някак
Коментари Харесай

Костя, голям си! Най-големият

Толкова доста събития имаше през миналата седмица, че едно някак си остана недовидяно. Костадин Костадинов, а.к.а Костя Копейкин, дори Копейчицин, извикал психиатър в Народното събрание, който да беседва с парламентарната група на „ Възраждане “.

Ей, споделя си тук непредубеденият четец, най-накрая се осъзна това момче, изправи се с казуса си очи в очи и взима ограничения. Но не бързайте да се радвате. Психиатърът не е бил там, с цел да сложи от дълго време забележими диагнози. Той е трябвало да даде оценка на всеки народен представител от партията на националистите и да каже предан ли е или би предал водача си при по-голям напън. Тоест, правилен ли е или му кръшка.

По принцип Костя има дребен проблем с доверието. Може да си му народен представител, може дори да си му жена, само че това надалеч не значи, че всичко посред ви е ясно. Налага се непрестанно да доказваш предаността и обичта си, да демонстрираш възхищението си от водача и да работиш за това самочувствието му да стърчи гордо и несломимо, дори и Манол Пейков да е на трибуната на Народното събрание. За това приказва и поздравът на Копейчицин във фейсбук към българските дами за 8-и март.

Чудите се за какво единствено българските дами е поздравил ли? Сега ще разберете. Та, Копейчицин написа: 

" За какво са му на един мъж всичките пари и триумфи, в случай че до него няма една жена, която да му споделя " Браво! Ти си най-великият, ти си най-силният! "
~ Джоко Росич
---
Честит празник, български дами! “

Върху тоя привет може да се направи психиатричен разбор на всичко, което става в българската политика през последните 20 години. Първо, Джоко Росич не е казвал такова нещо. Покойният актьор бе признал, че няма смисъл един мъж да прави каквото и да било, в случай че до себе си няма една жена, която да му каже: „ Страшен си! “ Ще се съгласите, че смисълът тук е към този момент напълно друг.

За Костя и копейчиците превеждам:

„ За какво са ти каквито и да е достижения, в случай че нямаш обич? “

Но Костя като един същински български националист и патрЕот първо не е схванал защо става дума, второ това не му пречи да лъже и трето.... Костя, ма ти серизоно ли? Това от кой момент е по този начин? Откакто Манол сподели на глас това, което всички виждаме или си ти е комплекс и от преди този момент?

Не се ядосвай, като ме четеш, ти въпреки всичко си мощен. Най-силният. Ще издържиш! Щото си и популярен. Най-великият!

Иначе е ясно за какво поздравяваш единствено българските дами – един същински нацист няма да се остави всякакви небългарски дами да му ги приказват тия интимности. Неслучайно в Третия райх смешението с неарийки е било наказуемо.

Но въпреки всичко...  Наистина ли дамите в живота ти би трябвало да споделят всякога, че ти е най-големият... т.е. най-великият?

Депутатите ти и те ли?

И на всичкото от горната страна май не им вярваш. Нито на дамата, която се твърди, че е някогашна, нито на депутатите, за които викаш детектор на лъжата. Като жена ще ти кажа – стой да го правиш. Че в случай че психиатърът правилно извади детектор на лъжата във вашата парламентарна група, ще спре тока на Народното събрание, толкоз ще е ангажиран да пищи. Детекторът, не психиатърът. Макар че може и психиатърът да се уплаши, няма да се учудя.

Казвам ти го, с цел да ти оказа помощ. Че по този начин както викаш психиатър през днешния ден в Народното събрание, на следващия ден може да извикаш и в спалнята. Не да препитва дамата до теб, чак толкоз надали си го закъсал. А и той да ръкопляска и да вика:

„ Ти си най-великият! Не си Копейчицин, итински Рубльов си, напряко Рублище. Давай, отляво, подай, гоооооол! “

По принцип това евентуално може доста да помогне, само че пък има и медикаменти. Може да врътнеш същия номер като с имунизациите – да разправяш на висок глас, че медикаментите са дело на здравната мафия, а тайничко по-късно да мяташ по едно синьо хапченце преди секс и по едно розово преди работа.

Я виж сътрудниците от другите партии? Например най-великият и най-големият – т.е. другият най-велик и максимален, Премиерът и Лидерът ББ. Там забележки може да има единствено за дозата. И за реда, в който ги взима. Той май честичко взима синьото по време на работа и става един текъв ненагледен, влюбчив. То са обятия, то са гнявения...

А розовото го не помни и доста бързо изпада в рецесия, в случай че не го похвалят. Ако си взима розовичкото по време на работа, ще спре да ни се кара, колчем види камера. Един прочут разправя, че оня ден най-големият се спрял пред камерите на един супер в Букурещ – видял, че го снимат, и почнал да се кара на скапаните българи, на Киро, на Христо, абе всичките ги наредил....

Има и други случаи в политиката ни, които са си за психиатър. Например хората с явни хранителни разстройства и забележима игра с тежестта с едни плюс минус 80 кг... Това си е за експерт. Може би не са ги обичали и гушкали достататъчно като дребни, не са получавали обич и в този момент като възрастни желаят да вземат всичко на всички, да го обхванат, да го усвоят, и още, и още, и още... до спукване.

Или пък хората с забележима алкохолна взаимозависимост. Те изобилстват в партиите с сътрудници на Държавна сигурност. Колкото повече някогашни комунисти и днешни капиталисти в една партия, толкоз повече алкохолици в нея. Не е елементарно да водиш двойнствен живот и хем да се кълнеш в Сталин, Ленин или Димитров, хем да те влече толкоз капиталът.

А най-вече са неконтролируемите крадци. Просто не знам в това Народно заседание по какъв начин се оправят с тоалетната хартия. Сигурна съм, че едно 50% от депутатите в никакъв случай не са си купували тоалетна хартия, всичката  у тях е крадена. И надали се стопират единствено до хартията. Сапуни, кърпи, столове, килими... Неслучайно седят на заковани кресла, че в случай че могат да ги местят, ще остане залата празна.

Крушки в асансьора дали имат? Едва ли. Клептоманията по принцип също е вик за помощ... Най-точната формулировка за аргументите за клептомания съм виждала единствено на съветски, не знам за какво...

„ Точная причина развития подобных расстройств влечений не выяснена. Считается, что двигателна сила к совершению воровства кроется в стремлении получить наказване за этот поступок (признаки мазохизма). Также клептоман на подсознательном уровне хочет доминировать и лидерствовать, раздавая украденные движимости другим “...

( " Точната причина за развиването на сходни разстройства не е ясна. Смята се, че стремежът към кражба се крие в желанието да се получи наказване за това действие (признаци на мазохизъм). Също по този начин клептоманът подсъзнателно желае да господства и да водачества, като раздава откраднатите движимости на другите ", б.а.)

Примерно едната партия краде и дава на водача, а водачът също краде и дава на мутрите... Не е закононарушение това, болест е.

А вие ги критикувате, жестоки гласоподаватели такива! Те в действителност себе си наказвали, не вас. Мазохисти са. Трябва да им съчувстваме и също като Копейкин да им извикаме по един психиатър на всяка парламентарна група, да диагностицира медицинските случаи и да ги подложи на лекуване.

От мен да знаете, половината от политиците ни не са естествени, просто още не са прегледани. И с цел да им помогнем, би трябвало следващия път да ги откъснем от тази болестна за тях среда – Народното събрание, и да ги пратим на мира вкъщи. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР