Толкова е видно и ясно какво е направено, откакто аз

...
Толкова е видно и ясно какво е направено, откакто аз
Коментари Харесай

Борисов се качи на багер! Какво е съборил

Толкова е видно и ясно какво е направено, откогато аз бях кмет. Нямаше един работещ шадраван, една китка нямаше, ами Околовръстното шосе. Помня деня, в който взех един екскаватор и бутнах една бензиностанция, тъй като служителите на реда и прокурорите ги беше боязън. Оставих единствено тази част до Банкя. Преди две години багерите от " Младост " щяха да се трансферират на " Люлин ".

София колабирате, зимата строяхме, с цел да може този двумилионен град да не се задръства. И това единствено за 10 години. Никоя партия не е правила толкоз за София, колкото ГЕРБ. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред над 600 кандидат-депутати и членове на структурата на ГЕРБ-София в зала 6 на НДК.
-->
Лидерът на партията бе посрещнат с ръкопляскания, а цялата зала стана на крайници.

„ Сега няма какво и вървят мерят милиметри. Покажете ни нещо за пример “, прикани той.

„ Получихме безпорядък, липса на отговорност, нови задължения, чудовищна инфлация. В България не се строи от две години. Ние знаем рецептата по какъв начин да се промени това. За следващ път ние би трябвало да разясняваме антикризисни ограничения. Как да развиваме стопанската система, в случай че преди този момент не се преборим с инфлацията. Няма нито една страна, която е забогатяла от трупането на задължения “, съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

„ Ние не сме районна партия, за нас е от голяма важност да имаме поддръжка тук в София, в малко село в Балкана, в Шумен, Елхово – на всички места. Претендираме да представляваме целия народ. Затова всеки от нас и от вас е значим, дали в роля на претендент или съидейник “, посочи Дончев.

„ Трябва да бъде формирано държавно управление. Без присъединяване на ГЕРБ-СДС ще е кратковременно и нефелно. България има потребност от постоянно държавно управление. Служебните кабинети могат да изготвят доста на брой закони, само че без постоянен парламент няма да бъдат признати ", съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Той добави, че протичащото се сега му припомня на времето преди 10 ноември, когато шивачки, доячки и актьори се събирали за по 20 дни, дали своят вот закони и продължавали напред. Редовното държавно управление може да одобри законите за проекта за възобновяване, за еврозоната и Шенген. На 2-ри април с номер 2 за победа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, прикани Христов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР