Тогава всички любители на гребните и всякакви видове спортове у

...
Тогава всички любители на гребните и всякакви видове спортове у
Коментари Харесай

Гребците в Русе тренират при нечовешки условия, но печелят медали - без ток, вода и WC на базата до Лесопарка Липник

Тогава всички фенове на гребните и всевъзможни типове спортове у нас скочиха като ужилени, откакто видяха нечовешките условия за тренировки на локалните състезатели по кану-каяк. По случая се разшумя много, след което нещата малко или доста се усъвършенстваха.

През 2019 година кметът на Видин Огнян Ценков благодари, че Гребната база и други спортни уреди в града са възобновени изцяло.

Годината е 2021. Едно момче от Русе стана европейски първенец за младежи до 23 години в дисциплината скиф лека категория - Лазар Пенев. Състезателят на Гребен клуб Локомотив (Русе) по-рано през година стигна и до бронз на Световното състезание за младежи до 23 години.

След като той се прибра в България, нямаше по какъв начин Лазар Пенев да скрие нечовешките условия, при които той и останалите гребци в Русе упражняват на гребната база на езерото до Лесопарка " Липник " в село Николово.

Лазар Пенев приказва искрено за проблемите в студиото на Sportal TV, както и на всички публични конференции, на които той взе участие дружно с европейския и международен първенец на скиф при младежите Емил Нейков и тяхната именита треньорка Румяна Нейкова.
 Бронзовият медалист Лазар Пенев: На гребната ни база край Русе нямаме ток, вода и къде да се събличаме... </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР