Тогава ние избрахме мира и демокрацията пред реваншизма и омразата.

...
Тогава ние избрахме мира и демокрацията пред реваншизма и омразата.
Коментари Харесай

Карадайъ Със Съдбовни Думи По Случай Рождения Ден На Дпс!

Тогава ние избрахме мира и демокрацията пред реваншизма и омразата. Тогава ние участвахме интензивно и съзидателно в построяването на основите на демокрацията - с цел да бъдат основите здрави и процесът да е необратим. Тогава нашият почетен ръководител доктор Ахмед Доган начерта вероятностите за развиване, сподели пътя на страната и изискването за това, а точно: България да е част от евроатлантическите структури - НАТО и Европейски съюз. Вече 29 години стоим съществено на политическата сцена, виновни за днешния и утрешния ден, отстояваме правата и свободите на българските жители, достолепието на всеки един човек, пазим и пазиме демокрацията, тъй като твърдо имаме вяра, че само тя може да подсигурява мира и благополучието, справедливостта, правата и свободите ", съобщи Карадайъ.

" Днес обществото още веднъж е разединено, езикът на омразата и експанзията са на всички места и това е по този начин освен в България, по този начин е в Европа и в света. Като че ли демокрацията е в оттегляне, а вероятностите за бъдещето са все по-тревожни и мрачни. Но ние, където и да сме, постоянно оставаме виновни, пазим устоите на демокрацията и намираме опора в евроатлантическите полезности. Намираме сили в нашата биография, в историята ни и имаме вяра, че без мира демокрацията е в риск. Сега, когато още веднъж е време на ненавист и разцепление, ние би трябвало да се обединим към нашите полезности и мощно и мощно да защитим мира и демокрацията. Само по този начин можем да създадем света по-добър, да подсигуряваме правата и свободите, да работим за по-добър живот тук и в този момент, да подсигуряваме бъдещето на нашите деца ", разяснява ръководителят на придвижването.

Поздравявам ви от мое име и от името на управлението на Движение за права и свободи с годишнината от основаването на нашата партия и ви искам здраве и доста сили, смелост и ентусиазъм дружно да реализираме нови победи и доста триумфи, за по-доброто бъдеще на страната, споделя в умозаключение Карадайъ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР