Тодор Славов от групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата ще продължи

...
Тодор Славов от групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата ще продължи
Коментари Харесай

Соченият за стрелец на Митьо Очите и екзекутор на негов гард окончателно в ареста

Тодор Славов от групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата ще продължи да лежи в ареста. Това реши дефинитивно Апелативният профилиран углавен съд. Славов обжалва мярката си за неотклонение пред спецсъда на 26 октомври. Тогава той бе оставен в ареста. След нова тъжба това е доказано и от горната инстанция, оповестява „ Флагман ”, базирайки се на апелативния спецсъд. Славов е с непрекъсната мярка „ задържане под стража” към този момент година и пет месеца. Той бе задържан след стрелбата в ресторанта “4 You” в Слънчев бряг на 8 юни 2016 година Тогава Димитър Желязков-Митьо Очите и негови хора нахлуха в заведението, където се намираше групата на Божидар Кузманов.

При настъпилия спор стартира пукотевица, при която е погубен гардът на Очите – Александър Алексиев. Според държавното обвиняване килърът му е точно Тодор Славов.

При стълкновението Митьо Очите бе тежко ранен. Прокуратурата счита, че патроните в неговото тяло са пристигнали от оръжието на Георги Иванчев. Той е другият човек от групата на Кузманов, който към момента е в ареста.

Както „ Флагман” заяви, процесът за проведена незаконна група, ръководена от Божо Кравата зацикли съществено, откакто съдът на две инстанции реши, че са налице процесуални нарушавания и върна делото на прокуратурата.

Обвиняеми са Божидар Кузманов като водач, както и Иван Терзийски, Георги Иванчев, Тодор Славов, Радослав Димитров, Димитър Николов, Данаил Петков, Николай Иванов, Силви Николаев и Марчо Марков.

При досъдебно произвеждане обвинен по принцип не може да бъде арестуван за повече от година и шест месеца, тъй че Тодор Славов напълно скоро евентуално ще би трябвало да напусне ареста.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР