Точното изявление на полицията в Австралийската столична територия (Канбера) не

...
Точното изявление на полицията в Австралийската столична територия (Канбера) не
Коментари Харесай

Ник Кирьос ще се изправи пред съда заради инцидент с бившата си приятелка през 2021-а година

Точното изказване на полицията в Австралийската столична територия (Канбера) не показва съответно име, само че вестник " Канбера Таймс " цитира юриста на някогашния номер 13 в ранглистата на АТР, който споделя, че случаят касае " фамилни, домащни връзки ".

Полицията в Столичната територия на Австралия може да удостовери, че 27-годишен мъж от град Уотсън би трябвало да се изправи против съда в града на 2-и август тази година по отношение на обвиняване за предизвикан случай през декември 2021-а година, е формалното мнение на органите на реда.

Австралийският вестник, който написа по тематиката, твърди по какъв начин делото е стартирано след подадена тъжба от някогашната му другарка Киара Пасари.
 "Аз върша каквото желая ", сподели Ник Кирьос, откакто наруши дрескода на "Уимбълдън "
" Това е в подтекста на частни връзки, които касаят персоналния живот, разяснява пред вестника юристът на тенисиста Джейсън Мофет. Естеството на обвиняването е съществено и господин Кириос приема проблема в действителност съществено ".
Като се има поради, че въпросът към този момент е пред правосъдна фаза, той няма коментар на този стадий. Но откакто му пристигна времето, ние ще излезем с публична позиция до медиите ", съобщи още юристът.

Мофет беше помолен за повече коментар по детайлите, както и какви тъкмо са обвиняванията на девойка Киара Пасари. Също по този начин той не върна и отговор на формален мейл от редакцията на вестника.

Миналия месец австралийският тенисист се причисли като първи клиент на новата спортна организация Evolve, основата от четирикратната шампионка от Големия шлем Наоми Осака. А на следващия ден на корта той ще би трябвало да потвърди класата си против Кристиан Гарин на четвъртфинал в Уимбълдън.

Ник Кириос беше санкциониран с 14 000 $ по време на шампионата поради два случая, храчене по фен след първия кръг и препирня със Стефанос Циципас в третия кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР