Точно в 6.00 часа 4-членната COVID комисия в Университетската болница

...
Точно в 6.00 часа 4-членната COVID комисия в Университетската болница
Коментари Харесай

Ковид комисия обикаля болниците

Точно в 6.00 часа 4-членната Коронавирус комисия в Университетската болница в Бургас влезе в особено помещение, в което да облече защитните костюми, които няма да съблече до края на изборния ден и влезе в COVID сектора, заяви БТВ.

Медицинска сестра в Инфекциозното поделение, медицински експерт, санитар в детско поделение и общ служащ в болничното заведение са в състава на комисията.

Срещнаха компликации при сглобяването на защитните шлемове, разяснява Мария Динкова, ръководител на СИК.

Коронавирус комисията ще обикаля отделенията със специфична кутия за гласоподаване.

91 пациенти по прелиминарен лист са завели желанието си да упражнят правото си на избор от общо 200, настанени в 9 Коронавирус отделения в болничното заведение. И без да са го декларирали авансово, всички пациенти, които се лекуват в Коронавирус  секторите, могат да гласоподават, в случай че решат, в това число и тези, които през днешния ден бъдат признати, обясниха от Районната изборна комисия.

Общо 6 са Коронавирус секциите в лечебните заведения в Бургас и по 1 - в Айтос и в Карнобат. В по-голямата си част тези комисии са формирани от медицински експерти и личен състав от лечебните заведения, заради липса на други искащи.

По последни данни от Здравната ревизия в Коронавирус отделенията в региона са лекуват 577 заболели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР