Точно както няма идеални хора, така и всеки представител на

...
Точно както няма идеални хора, така и всеки представител на
Коментари Харесай

Това са лошите страни на всеки зодиакален знак

Точно както няма идеални хора, по този начин и всеки представител на зодиакалния знак има влечение към негативни качества на характера. При някои отрицателната страна се демонстрира повече, до момента в който при други е едвам забележима. Какви с вашите най-лоши черти, прочетете в публикацията:

Овен- Контрол

Овните не търпят превъзходството на другите и избират да държат обстановката и хората под собствен надзор. Силата на Овен и неговите диктаторски пристрастености носят доста неудобства и даже сълзи на техните близки.

Телец- Бавност

Телецът може да поеме значима задача, само че не очаквайте да я свърши в точния момент. Той държи на всеки подробност, пропуща даже дреболии, само че всичко става доста много постепенно.

Близнаци- Клюки

Близнаците не постоянно знаят по какъв начин да спрат разговора в точния момент и да се въздържат да изразят мнението си, което постоянно е противоположното на преценката на болшинството или се отнася до персоналния живот на някой различен. Това води до спор и за индивида, станал обект на полемиката, Близнаците наподобяват отвратителни.

Рак- Чувствителност

Това е най-емоционалният и сензитивен знак. Ракът постоянно се разчувства и от най-малкото. Много елементарно може да се обиди, по тази причина внимавайте какво говорите пред него.

Лъв- Гордост

Лъвът може да не поддържа връзка с обичан човек години наред, в случай че той го е обидил по някакъв метод. Дори няма смисъл да се извинявате и да желаете амнистия от този знак: би трябвало да изчакате подобаващия миг, с цел да сключите мир с Лъва.

Дева- Перфекционизъм

Девита са прекомерно щателни по всички домашни и работни въпроси. Тяхната идеалност нервира другите, а несъразмерната придирчивост наподобява отвратителна.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР