Точно дванадесет дни след настъпването на новата 2022-ра година ще

...
Точно дванадесет дни след настъпването на новата 2022-ра година ще
Коментари Харесай

Дерби д`Италия: Интер и Юве в големия финал и спор за първи трофей през 2022-ра

Точно дванадесет дни след настъпването на новата 2022-ра година ще стане ясно кой е първият гранд от мощните футболни европейски страни, който ще грабне трофей. Интер и Ювентус излизат на " Джузепе Меаца " във финала за Суперкупата на Италия.
Зрелищно Дерби д`Италия: Шампионът против носителя на Купата
В Дерби д`Италия ще забележим първенеца против носителя на Купата на Италия. Коефициентът на efbet за това водачът във краткотрайното нареждане на Серия А Интер (намиращ се в серия от 8 следващи победи в шампионата) да победи петия в класирането Юве е 1,80, до момента в който за триумф в интерес на " бианконерите " е 4,80 (равенството е оценено на 3,80).

Въпреки че най-малко на хартия " нерадзурите " са по-добрият тим за предишния и този сезон, те нямат триумф в четири следващи мача - два от тях са приключили при тъждество, а при другите два Ювентус е побеждавал. При срещите си обаче двата отбора обичат да дават представление - в три от последните им четири мача и двата тима се разписват, а при предпоследната им среща падат цели пет гола (3:2 за Юве).



Коефициентът и този път двата тима да отбележат е 1,81, до момента в който за няма гол/гол е 2,10. Ставката за над 3,5 попадения пък е 3,25, до момента в който индикаторът за това да има под 2,5 гола е 2,05.
Интер - Ювентус: Картоните нямат край
Напрежението сред едни от огромните врагове в Италия е огромно! В последните два директни мача сред тях бяха раздадени общо 14 картона (цели 10 от които - в предпоследния), като включително влизат и два червени картона и не влиза още един червен картон, защото той бе за треньора Симоне Индзаги.

Коефициентът и този път да има над 5,5 картона в мача е 2,90, до момента в който за под 4,5 е 1,95. Съответно за това да има червен картон в срещата и той даже да бъде даден още през първото полувреме ставката е 20,00.

Любопитен индикатор е, че в три следващи дуела сред Интер и Ювентус в италианската Серия А се стига до тъкмо едвам седем корнера общо за двата отбора. Коефициентът на efbet за под 8,5 корнера и в този мач е 2,35, до момента в който за над 9,5 е 1,91.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР