Точно 220 геймъри се записаха за участие в БФБ е-баскет

...
Точно 220 геймъри се записаха за участие в БФБ е-баскет
Коментари Харесай

Голям интерес към е-баскет лигата

Точно 220 геймъри се записаха за присъединяване в БФБ е-баскет лига. Крайният период за попълване на регистрационната форма за надпреварата изтече нощес в 19:00 часа. Участниците ще бъдат разпределени в 8 групи с по 32 тима. Интернационалната група ще бъде запълнена напълно с геймъри от целия свят. Останалите 180 състезатели ще влязат отмерено по 25-26 в група, а празните места ще бъдат запълнени с виртуални тимове, генерирани от игровата подпора с авансово заложени от админите параметри “, заяви Виктор Кирков, началник на плана БФБ е-баскет лига. 

Първоначално всяка група ще бъде разграничена на 2 дивизии, в които всеки тим ще играе против всички останали. Ще последва квалификационна фаза с плейофи, въз основа на която ще бъдат избрани шестнадесетте финалисти в шампионата.

Оказва се, че най-вече са геймърите в състава на Балкан в НБЛ. За първенците присъединяване са декларирали черногорският център Михайло Секулович, младежкият национал Марин Маринов и Ивко Ивков. „ Зелените “ имат и доста мощно подкрепление от чужбина, откакто с Балкан ще играе и националът от гръцкия Олимпиакос Александър Везенков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР