То не беше „промяна“, сега пък щяло да бъде „възход“

...
То не беше „промяна“, сега пък щяло да бъде „възход“
Коментари Харесай

Юрист за партията на Янев: “Възход-ниците“ – поредни еднодневки, довчера ровичкали в Уикипедия

То не беше „промяна“, в този момент пък щяло да бъде „възход“ – пременил се Илия, отново в тия. Открито про-кремълската партия на двукратния длъжностен министър председател на Радев – Стефан Янев, ще е следващата мимикрия на политическата структура „Радев-Янев-Петков“, която към този момент цяла година ръководи.

На фона на тоталното политическо безкултурие и ценностен хаос, които господстват в българското общество, се прави следващ опит да бъдат мобилизирани гласовете на постоянно готовите да бъдат излъгани електорални „риби-бананки“, на които изискуем всякаквите итенета, променкаджии, „мутри“ и прочие политически еднодневки през миналата година. Сега ще пробват с „възход-ниците“.

Още една миш-маш групировка без ясна идеология и държавническа визия. Словоблудстваща с понятия като „консервативно“ и „национална държава“, които усърдно са зазубрили под диктовката на всякакви пи-ари, които оня ден са чули, че в този момент са „модни“ и през вчерашния ден са ровичкали в Уикипедия да понаучат нещо за тях. Това е равнището.
Бог да пази България в същото време разделно от амбулантните политически тьрговци!

От Facebook профила на юриста Борислав Цеков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР