То може да зареди мобилен телефон впечатляващите 16 пъти, както

...
То може да зареди мобилен телефон впечатляващите 16 пъти, както
Коментари Харесай

Sandberg представи новото си мощно преносимо зарядно устройство за смартфони и лаптопи Powerbank USB-C PD 100W

То може да зареди мобилен телефон впечатляващите 16 пъти, както и да зарежда голям брой джаджи едновременно

 
-->
Производителят на първокласна външна страна и съоръжение за мобилни телефони, компютри и игрови конзоли  представи новото си мощно портативно зарядно устройство Powerbank USB-C PD 100W 38400. То се отличава с стилен и моден дизайн, алуминиев корпус, огромен потенциал и доста висока продуктивност.

Моделът може да зарежда всевъзможни смарт телефони и преносими компютри, захранвани с USB-C, на цялостна скорост, както и разнообразни други портативни устройства. Разполага с два входа и три изхода. Поддържа стандарти USB-A и USB-C PD 100W. Това му разрешава да удължи доста нашата продуктивност даже и тук-там, където нямаме непрекъснат достъп до електричество.

Батерията е литиево-йонна и е с впечатляващия потенциал от 38 400 милиамперчаса. Новото портативно powerbank устройство може да зареди смарт телефон цели 16 пъти, както и да зарежда голям брой устройства едновременно. Поддържа също и опция за зареждане на друго устройство, до момента в който се зарежда самото то. Всичко това го прави изключително уместно за командировки и работа в придвижване, тъй като разполага с потенциал да обезпечи с сила дребен фирмен екип, само че в същото време е задоволително плътно и комфортно за носене на всички места.

Powerbank USB-C PD 100W 38400 се предлага с пет години гаранция.

Повече информация за модела има тук:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР