Тлевизионният водещ и готвач Гордън Рамзи има още едно интересно

...
Тлевизионният водещ и готвач Гордън Рамзи има още едно интересно
Коментари Харесай

Как Гордън Рамзи договори сделка за милиони

Тлевизионният водещ и готвач Гордън Рамзи има още едно забавно занятие - да подлага на критика тези, които снимат и пишат за храна в обществените мрежи.

Всичко стартира, когато една американка пуска видео в Tik Tok по какъв начин се прави фамозната риба с картофки, или фиш енд чипс. Както се споделя, посегна на най-святото за британците.

И си заслужи рецензиите във видеото, което Рамзи разгласява на 1 август. Последваха още доста видео рецензии.

Така Гордън Рамзи доста бързо събра впечатляващите 10.2 милиона почитатели в Tik Tok, и то най-много с помощта на видеоклипове Ramsay Reacts, които разясняват изявленията на кулинарните блогъри. Говори се, че известният готвач се е пристрастил към известното приложение, с помощта на щерка си Тили.

И ето, тази негова известност в обществената мрежа на най-младите не остана незабелязана. Гордън Рамзи се е съгласил на многомилионна договорка с Tik Tok, пише Mirror, представен от money.bg. 

Телевизионният готвач ще бъде кралят на бързото готвене на Tik Tok, като прави 60-секундни клипове с предписания.

Американските мениджъри имат вяра, че 53-годишния Рамзи без проблем ще се оправи със сегашната по-млада публика - от една страна. А от друга, ще притегли по-възрастни консуматори към платформата - което е и най-важната задача.

По принцип потребителите на Tik Tok са с много ниска възрастова граница и, очевидно, концепцията е да бъде привлечена малко по-възрастна публика. Затова и да има най-известния готвач в света, който прави бързи, занимателни и мъдро редактирани клипове, е тъкмо това, от което платформата има потребност.

И тъй като всички заем, че Гордън Рамзи е един най-богатите готвачи на света (състоянието му се прави оценка на 160 милиона английски лири), с интерес ще следим ще се стигне ли до завършване на многомилионната договорка с Tik Tok. И клипчетата с предписания за 60 секунди също чакаме.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР