Тийнейджърка от Йемен се разболя от хепатит, след като консумирала

...
Тийнейджърка от Йемен се разболя от хепатит, след като консумирала
Коментари Харесай

Девойка пие зелен чай за отслабване, разболя се от страшна болест

Тийнейджърка от Йемен се разболя от хепатит, откакто консумирала по три чаши зелен чай дневно в продължение на три месеца, написа английското издание „ Телеграф ”, представено от Нова тв. 16-годишната госпожица поръчала напитката онлайн. В описанието на продукта пишело, че спомага за по-бързото събаряне на непотребни килограми. След продължителната ѝ консумация обаче момичето почнало да се усеща замаяно и да изпитва болки в стомаха и ставите. Докторите заключили, че проблемите ѝ се дължат на зараза на уринарния тракт и ѝ предписали антибиотици.

Няколко дни по-късно положението на тийнейджърката се влошило още повече. Кожата и очите ѝ почнали да пожълтяват. Тогава медиците открили, че тя страда от хепатит, отичане или инфектиране на черния дроб.

Търсейки повода за признаците, лекарите разпитвали момичето дали не е прекалявала с използването на алкохол или опиати. Изключвайки тези фактори, девойката се сетила, че в последните месеци е изпила огромно количество китайски зелен чай със субстанция, подпомагаща отслабването. Вероятно точно тя или пестицидите по зелените дървета са довели до развиването на хепатита.

Момичето се възстановило бързо, откакто спряло да пие от чая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР