Тийнейджър, ползващ инвалидна количка, беше принуден да пълзи нагоре по

...
Тийнейджър, ползващ инвалидна количка, беше принуден да пълзи нагоре по
Коментари Харесай

„Изпаднал“ потребител на инвалидна количка, принуден да се движи нагоре по стълбите, след като British Airways загуби стола

Тийнейджър, ползващ инвалидна количка, беше заставен да пълзи нагоре по стълбите на самолета, откакто British Airways загуби профилирания си стол и аварийния.

Томас Уудс, международен първенец по мотокрос с инвалидни колички (WCMX) от Престън, разказа преживяването по време на полета за £1500 като „ разочароващо “ и „ унизително “.

Инцидентът се случи, когато 15-годишният остарял се връщаше от Калифорния, където тренираше с треньора си Бен Адсхед. Поради строшен реактивен мост, Томас беше заставен да се „ разбърква “ по вътрешните стъпала, водещи до горния етаж на самолета.

Томас страда от хипермобилен синдром на Ehlers-Danlos, положение, породено от неточности в някои гени, които отслабват съединителната тъкан, което води до хронична болежка, дислокация на ставите, мускулна уязвимост и гастроентерологични проблеми.

Изпитанието се случи по време на полет на British Airways от Далас до Хийтроу на 1 април 2024 година След два - час очакване на борда, Томас беше осведомен, че негова...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР