Титулярното място на Божидар Чорбаджийски отново е под сериозен въпрос.

...
Титулярното място на Божидар Чорбаджийски отново е под сериозен въпрос.
Коментари Харесай

ЦСКА отново вдигна мерника на Чорбаджийски

Титулярното място на Божидар Чорбаджийски още веднъж е под сериозен въпрос. Бившият капитан на ЦСКА-София пропусна мача с Титоград в Лига Европа поради наказване, само че бе в стартовите единадесет при домакинското тъждество с Етър (2:2). Бледите му изяви обаче могат да го закотвят за дълго на пейката.
Чорбаджийски остави прекомерно леко Даниел Младенов да мине около него при първия гол на Етър и грешката на Тиаго Родригес, като също така сподели и цялостна липса на синхрон с Николай Бодуров в няколко обстановки.

Централният защитник бе намален до запаса от Любослав Пенев предишния есзон, само че се завърна в състава незабавно след неговото уволняване. Сега обаче той още веднъж разочарова и някои от шефовете са подготвени да се разделят с него при първа опция. Той обаче е любим на притежателя и към този момент това е единственото, което го избавя.

Не е изключено в някои от идващите мачове на ЦСКА-София да има рокада и на вратата, където да застане новото попълнение Густаво Бусато. Бразилецът бе взет за подгласник на Витаутас Черниаускас, само че се чака скоро да получи своя късмет да покаже на какво е кадърен. Само от него зависи дали ще успее да се възползва от отворилата му се опция.

Меридиан Мач
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР