Титулярният десен защитник на ПАОК ще бъде готов за реванша

...
Титулярният десен защитник на ПАОК ще бъде готов за реванша
Коментари Харесай

Виейриня ще бъде на разположение на ПАОК за реванша с Левски

 Титулярният десен бранител на ПАОК ще бъде подготвен за реванша против Левски, Виейриня под въпрос Титулярният десен бранител на ПАОК ще бъде подготвен за реванша против Левски, Виейриня под въпрос
Виейриня лекуваше травма в последните две седмици, само че бе в групата на ПАОК за мача на " Георги Аспарухов ", който гърците изгубиха с 0:2. Първоначално португалецът попадна в титулярния състав и трябваше да играе на нетипичната за него позиция десен бек против най-силното оръжие на Левски - Уелтoн, само че бе изваден в последния миг от стартовите 11. Той бе сменен от Хоан Састре, който не се показа на равнище.

Според информацията в уеб страницата на ПАОК Виейриня " ще бъде разполагаем на Ръзван Луческу " за реванша. Той е плануван за четвъртък от 20:30 на " Тумба " в Солун.

Централният бранител Янис Михаилидис, който има 62 мача за ПАОК, пък стартира още веднъж бегови извършения след травмата си в коляното, прибавят от клуба. На " Герена " като титуляр излезе Янис Каргас, позволил грубата неточност за гола на Уелтoн в 40-ата секунда.

Нападателят Нелсон Оливейра (спукани ребра) и халфът Омар Ел Кандури (мускулно разтежение) пък не престават да се приготвят под самостоятелен режим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР