ТИР паркингът ще бъде на булевард БългарияОбщина Русе обяви процедура-публично

...
ТИР паркингът ще бъде на булевард БългарияОбщина Русе обяви процедура-публично
Коментари Харесай

Община Русе обяви обществена поръчка за изграждане на буферен паркинг

ТИР паркингът ще бъде на бул. " България "

Община Русе разгласи процедура-публично съревнование за възлагане на социална поръчка с предмет: „ Инженеринг /проектиране и осъществяване на строителство и практикуване на авторски надзор/ за създаване на буферен паркинг за тежкотоварни коли в ПИ 63427.178.134 по КК на гр. Русе, бул. „ БЪЛГАРИЯ ” № 292, гр. Русе, Община Русе ”.

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания, както и всяко друго образувание, което има право да извършва строителство според законодателството на страната, в която то е открито.

Документацията за публичната поръчка е оповестена в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана осведомителна система „ Електронни публични поръчки “ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на предложения за присъединяване е до 23:59ч. на 12.01.2023г. Офертите се подават посредством платформата /ЦАИС ЕОП/ съгласно разпоредбите за нейното потребление по член 229, ал.1, т.12 от Закона за публични поръчки и при съблюдаване на условията, постановени от възложителя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР