TikTok тества нова функция, която ще позволи превъртане без разсейване

...
TikTok тества нова функция, която ще позволи превъртане без разсейване
Коментари Харесай

TikTok тества нова функция без разсейване

TikTok тества нова функционалност, която ще разреши приплъзване без разпръскване в приложението. Новата функционалност, която се назовава „ изчистен режим “, сега е в лимитирано тестване с определени консуматори. Режимът Clear отстранява цялата неразбория на екрана, като надписи и бутони, когато преглеждате наличие в приложението.

Екранните фотоси, оповестени от потребителите, демонстрират, че откакто се задейства режимът за изчистване, към този момент няма да виждате потребителски имена, надписи, аудио информация и други. В някои случаи наподобява, че можете да се отървете и от бутоните за харесване, мнения и шерване, с цел да имате преживяване при гледане без разпръскване.

Потребителите, които са част от ограничавания тест и имат достъп до изчистен режим, ще видят опцията, когато допрян и задържат екрана. След като извършите това, настройката „ Clear Mode “ ще се появи под бутона „ Добавяне към обичани “ в менюто. Щракването върху него ще задейства преживяването при гледане без разпръскване.

Ако бъде въведена изцяло, новата функционалност може да бъде добре пристигнало допълнение за хората, които желаят да се отърват от претрупването на екрана и просто да се съсредоточат върху наличието, което преглеждат. Изчистен режим може да бъде потребен и в случаи, когато потребителски имена и надписи в последна сметка покриват значими елементи от видеоклип.

Режимът е в лимитирано тестване и не е известно по кое време или дали TikTok възнамерява да го пусне до по-широка публика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР