TikTok пуска своя инструмент за ефекти с добавена реалност, след

...
TikTok пуска своя инструмент за ефекти с добавена реалност, след
Коментари Харесай

TikTok пуска своя инструмент за ефекти с добавена реалност

TikTok пуска своя инструмент за резултати с добавена действителност, откакто тества затворена бета версия предходната есен.

Effect House разрешава на основателите да основават свои лични резултати на AR камера, които могат да се употребяват от други консуматори на TikTok във видеоклипове. В известие компанията споделя, че платформата за резултати ще бъде отворена за „ всички основатели, дизайнери и разработчици от цялостен ​​свят “ и ще включва принадлежности и образователни материали.

„ Независимо дали се телепортирате в нови светове със Зелен екран или замразявате с Time Warp Scan, креативните резултати дават опция на основателите да показват себе си, да се забавляват и да споделят истории посредством необятен набор от ангажиращи и потапящи формати “, пишат от компанията.

TikTok категорично споделя, че ще забрани резултати, които „ предизвикват етническата дискриминация или отрицателните стандарти против предпазени групи “, както и резултати, които „ изобразяват козметична хирургия, като филъри за устни, или предизвикват вманиачаването на външния тип на някого “.

ДоОбавянето на сходни принадлежности е изцяло натурален ход на TikTok, сходно на други платформи, като Snapchat и Instagram.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР