Тихомълком, скрито, без представяне, без програма, без приоритети в Столична

...
Тихомълком, скрито, без представяне, без програма, без приоритети в Столична
Коментари Харесай

Вижте на какъв пост настани Васил Терзиев нежен момък от „Спаси София“! Вчера плюеше там, днес – гълта

Тихомълком, прикрито, без показване, без стратегия, без цели в Столична община се назначават заместник-кметове и други управителни фигури в администрацията.
Прозрачно и намерено ръководство, нали? Така си го представяхте, по този начин ви го обещаваха, нали?
Аз не виждам никакво разумно пояснение за сходен метод с изключение на подмолни покупко-продажби и сделки, безпринципни съглашателства вътре в ППДБ-Спаси София.
Когато си направил поръчка за транспарантно и намерено ръководство с стратегия за промяна на модела, не се прави по този начин. Зам.-кметът по екология беше назначен тихомълком, без показване и без цели. И до през днешния ден не е даден най-малко един брифинг. И до през днешния ден този зам.-кмет не откри за нужно най-малко едно прессъобщение да пусне за своите визии, цели, оферти. Мистика.
Този зам.-кмет по европейски политики, интернационална активност и туризъм също. Предполагам, че това е същият Барбутов, управляващ едно съответно Неправителствени организации, което беше любимец на Столична община отпреди.

С какви причини и на база на каква стратегия, политика и качества е определен този човек за този пост?
Странни са ходовете на новия кмет Терзиев, странни и политически нелогични. Явно е пленник на вътрешно съдружни течения, задкулисие и скрити сделки. Друго пояснение няма. Терзиев не застава обществено със зам.-кметовете си. Защо?
Тихомълком беше заменен и шефът на Столичен инспекторат. На негово място назначен деятел на Спаси София – някой си Неделчев. Дано е съвпадане на семействата, тъй като един от шефовете на една от сметопочистващите компании в София има родственици тъкмо с тази фамилия…
Между другото, въпросният Неделчев е бил и до в този момент чиновник на „ неприятния “ Столичен инспекторат, толкоз хулен от Спаси София безусловно преди месец. Сега към този момент, с новия шеф, без друга смяна Столичен инспекторат към този момент е добър, както и почистващите компании. Как трансформира малко власт политическото говорене на някои хора, а?
Избуяват доста въпроси. Част от тях желаех да задам на сесията на 20.11.2023г. Не ми дадоха думата. Така ще се ръководи от ППДБ София, софиянци – подмолно и без право да изразиш мнение.
Харесва ли ви?
Карлос Контрера, общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР