Тифани Тръмп каза “Да“ на своя приятел милиардер Майкъл Булос,

...
Тифани Тръмп каза “Да“ на своя приятел милиардер Майкъл Булос,
Коментари Харесай

Вижте бляскавата сватба на Тифани Тръмп!

Тифани Тръмп сподели “Да “ на своя другар милиардер Майкъл Булос, на вълшебна женитба под залязващото слънце във Флорида.

Най-малката щерка на някогашния президент Доналд Тръмп изглеждаше ослепително в рокля с дълги ръкави, русата ѝ коса бе завършена на гладки талази и подчертана от обеци с диаманти. Белият ѝ воал се влачеше величествено зад нея.
                             

Приказното събитие навън стартира в 17:00 ч. с появяването на булката, която вървеше по пътеката към олтара към арка, украсена с рододендрон - хиляди цветове в розово, синьо и бяло.

Баща ѝ - облечен като всички посетители мъже в черен смокинг и папионка - я придружи по пътеката и зае мястото си в центъра на първия ред до усмихнатата си брачна половинка Мелания и сина им Барън.

 
                             

Булката, майката на булката и кумата Иванка бяха облечени в рокли на ливанския дизайнер Ели Сааб. Марла и Иванка бяха в рокли в жанр богиня, а Тифани в изящна булчинска рокля, инкрустирана с кристали.
                             

Тифани сподели пред DailyMail.com: „ Винаги съм обичала Ели Сааб и това е ливанска/американска женитба, тъй че сме щастливи, че Ели основава магията. “

След церемонията Тифани и Майкъл бяха видени да вършат първите си фотоси като фамилна двойка със фамилията си, в това число един фотос дружно с родителите на булката, Тръмп и някогашната му брачна половинка Марла Мейпълс. След това Тифани продължи да се снима дружно с татко си и братята и сестрите си, които също участваха.
 
                             
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР