Ти беше не само добър човек, но и щедър, широкоскроен,

...
Ти беше не само добър човек, но и щедър, широкоскроен,
Коментари Харесай

Слави с огромна мъка за Нери Терзиева: Няма повече хора като теб

Ти беше освен добър човек, само че и великодушен, широкоскроен, интелигентен и прелестен човек, съобщи водачът на "Има подобен народ " (ИТН) Слави Трифонов, който с пост във Facebook уважи паметта на журналистката Нери Терзиева, умряла тази нощ на 70-годишна възраст.

"Познавам доста хора от целия свят, освен от България. Просто такава ми е работата. Не, такава ми беше работата ", отбелязва Трифонов. "И за доста малко хора, които познавам, мога да кажа сигурно, че са положителни хора ", написа още той.

Трифонов споделя, че с "огромна тъга " е схванал за кончината на Терзиева. "Толкова е тъжно, че няма повече хора като теб. И още по-тъжно е, че и тебе към този момент те няма ", декларира Слави.



Отиде си правилен и дълготраен съидейник и незаместим другар, на който безусловно съм разчитал и който постоянно съм ценял и обичал, написа Петър Стоянов, президент на Република България от 1997 до 2002 година, във връзка кончината на журналистката.

"Отиде си Нери Терзиева. Отиде си от този свят, без да се оплаква и без да ни натоварва с многото здравословни проблеми, които имаше. Такава си беше Нери - постоянно усмихната и подготвена да помогне на всеки. За страдание, пред гибелта ѝ ние не успяхме да ѝ помогнем. Отиде си правилен и дълготраен съидейник и незаместим другар, на който безусловно съм разчитал и който постоянно съм ценял и обичал. Никой и нищо не могат да запълнят голямата загуба! Почивай в мир, Нери! Завинаги ще останеш в сърцата ни! ", написа Петър Стоянов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР