Thermaltake анонсира пускането на линията източници на захранване Smart BX1

...
Thermaltake анонсира пускането на линията източници на захранване Smart BX1
Коментари Харесай

Дебютира линията захранващи блокове Thermaltake Smart BX1 RGB

Thermaltake анонсира стартирането на линията източници на зареждане Smart BX1 RGB. Новата серия е показана от три устройства с номинални мощности от 550, 650 и 750 W. Тяхната съществена функционалност е съществуването на 120 мм вентилатор, оборудван със седем цветна LED-подсветка.
Захранващите блокове Thermaltake Smart BX1 RGB са съпроводени от документ за енергоефективност 80 Plus Bronze (КПД не е по-малко от 81% в 230V мрежи). Оборудвани са още с закрепени кабели и една 12-волтова линия с оптималната мощ на тока от 38 до 56 А (в взаимозависимост от мощността на устройството).



Сред останалите особености на новите артикули, производителят загатва за съществуването на кондензатори японско произвеждане, както и пет години гаранция. За ръководство на подсветката на вентилатора е очакван специфичен бутон в края. Размерите на устройствата са 140(Д) x 150(Ш) x 86(В) мм.



Thermaltake към този момент е почнала да доставя зарежданията Smart BX1 RGB до своите сътрудници. Препоръчителната цена на новите артикули е от 60 до 100 $, според от номиналната.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР