The Game Awards 2017 се състоя на 7-ми декември в

...
The Game Awards 2017 се състоя на 7-ми декември в
Коментари Харесай

The Game Awards 2017 – анонси, трейлъри и награди


The Game Awards 2017 се състоя на 7-ми декември в Microsoft Theater, Лос Анджелис, където бяха маркирани най-хубавите игри в 23 разнообразни категории излъчени от над 50 от най-популярните имена в гейм промишлеността. В други 6 категории, почитатели от целия свят имаха опция да дефинират спечелилите. Традиционно TGA премиите са забавни освен поради самите награди, само че и тъй като събитието се трансформира в подиум за цялостен куп нови игри и филмови откъси.

Момент за предистория

Някои от вас евентуално вършат връзка сред The Game Awards и Spike Video Game Awards, най-много тъй като и на двете събитият водещ, продуцент и рекламно лице е канадеца Джеф Кийли (Geoff Keighley; гейм публицист станал известен към уеб страницата GameTrailers). Разликата е, че VGA (а за една година познато и като VGX) спря да съществува през 2013-та година, когато от Spike дръпнаха шалтера.

TGA към момента не се смята за крайъгълния камък на гейм премиите, а по-скоро за шоу. С по-голяма тежест са премиите AIAS Hall of Fame (The Academy of Interactive Arts & Sciences), BAFTA Interactive Entertainment Awards, Game Developers Choice Awards, Golden Joystick Awards (познати и като People " s Gaming Awards), както и D.I.C.E. Awards (преди познати като Interactive Achievement Awards или IAA).

В едвам четвъртото си издание TGA стартира да набира скорост освен с по-големия брой известни имена в промишлеността, които излъчват номинираните и спечелилите, само че и тъй като 2017-та се трансформира в сцена за толкоз доста анонси, колкото нормално има на гейм изложби от ранга на Gamescom и Tokyo Game Show. И по този начин, ето какво ново видяхме на TGA 2017…



































На идната страница можете да видите всички номинирани заглавия съгласно категориите, както и излъчените спечелили...

1 2
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР