Тези от нас, които интересуват от астрология (дори само до

...
Тези от нас, които интересуват от астрология (дори само до
Коментари Харесай

Кажи ми коя зодия не понасяш и ще ти кажа какво не харесваш в себе си

Тези от нас, които интересуват от астрология (дори единствено до Слънчевия знак), имат най-малко един знак , който откровено не могат да търпят. 

Може би виждаме някаква наклонност у този знак, която ни кара да потръпнем, или пък просто не харесваме избрани хора, а те все се оказват един и същи знак. По-опитните знаят архетипа на знака и знаят тъкмо за какво не им подхожда.

 енергиен върколак 1 iStock

Но, в случай че би трябвало да бъдем почтени, нормално това, което намираме за непривлекателно у другите, е нещо, което не харесваме у самите нас . Или, с цел да се изразим по-образно: хората към нас са огледала -  в случай че забележим нещо неприятно, то е отражение на наша линия, която не сме приели към момента. Това се отнася изключително за характерности, към които изпитваме последна злост.

Не се тормозете, това не ви прави неприятни хора , в противен случай. Всеки от нас живее в (и е!) своята субективна действителност. Стига да приемате този факт и да знаете, че вашето мнение не е закон, можете най-спокойно да скърцате със зъби, когато някой каже, че е представител на избрана зодия. 

И въпреки всичко, с цел да бъдем по-добри хора, е добре да разгледаме от близко тези отрицателни усеща, които изпитваме. Тук идваме на помощ: изберете зодията, която не ви подхожда, а ние ще ви кажем какво не харесвате в себе си или какви ваши качества са недоразвити.
 Хората са огледало: какво споделя за теб зодията, която не харесваш  Хората са огледало: какво споделя за теб зодията, която не харесваш  Хората са огледало: какво споделя за теб зодията, която не харесваш  Хората са огледало: какво споделя за теб зодията, която не харесваш
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР