Тези няколко трика ще ви помогнат да се възползвате максимално

...
Тези няколко трика ще ви помогнат да се възползвате максимално
Коментари Харесай

Да се възползваме максимално от антиейдж свойството на тренировките

Тези няколко трика ще ви оказват помощ да се възползвате оптимално от всяка подготовка, с цел да забавите процесите на стареенето.

Поддържането на деен метод на живот е най-хубавото нещо, което можете да извършите за тялото и мозъка си, а с времето изгодите от фитнеса стават още по-големи. Множество специалисти удостоверяват, че тренировките имат антиейдж резултат, като резервират тонуса и положителния външен тип на тялото ни през годините, забавяйки процесите на стареенето.

Смята се, че стареенето се дължи на теломерите (окончанията на хромозомите в белите кръвни клетки), които нормално стават все по-къси с времето. Според изследванията теломерите на хората, които спортуват постоянно, имат същата дължина като тези, които са с 10 години по-млади. 

 Да се възползваме оптимално от антиейдж свойството на тренировките

Ако желаете оптимално да се възползвате от това свойство на упражненията, спазвайте тези три правила:

200 минути тренировки седмично

Според изследванията на учените от Кралския лицей в Лондон тъкмо 200 минути, прекарани в придвижване и извършения, ни икономисват към 10 години от биологичната ни възраст. Това значи, че с по 30 минути извършения дневно или 60 минути, само че три пъти седмично, можем да си спестим доста от скъпите лечения за подмладяване.

Сутрешни тренировки са за намаляване, следобедни – за мускулна маса

Повече тежести, по-малко бръчки

Когато практикуваме придвижвания, при които е налична спомагателна опозиция върху мускулите поради тежестите, подобряваме равнищата на кръвната захар – нещо, което голям брой кожни лекари удостоверяват, че е основен фактор за опазване на хубостта на кожата.

Не забравяйте аеробиката

Кардиото има способността да забави вашата биологична възраст с до 12 години – показват резултатите от проучване от Университета в Торонто.

Ето какво би трябвало да знаете и за здравословното хранене за закъснение на часовника: Антиейдж диетата би трябвало да съдържа тези храни

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР