Tези непрекъснато мислят за и се вихрят в спалнята много

...
Tези непрекъснато мислят за и се вихрят в спалнята много
Коментари Харесай

Сексът не излиза от главата на тези зодии, те се вихрят в спалнята

Tези непрестанно мислят за и се вихрят в спалнята доста постоянно. Те имат мощно предпочитание за милувки и пристрастеност и високо либидо. Половинките от време на време се затрудняват от това. Вижте кои са те:

Овен

Познати са със своя възторг, авантюристичен дух и сила, която като че ли в никакъв случай не стихва и не си отива. Затова се вихрят доста в спалнята и се отдават на пристрастеността.

Получават каквото изискат, тъй като са смели и не се опасяват да го преследват. Имат доста мощно полово предпочитание, в случай че сте с тях, не би трябвало да се учудвате, в случай че внезапно упорстват да се приберете или ви пернат към някой ъгъл. Много са буйни, горещи, копнеят за адреналин. Сексът с тях в никакъв случай не е отегчителен, пробват нови и вълнуващи неща, опитват.
свързани новини9074на 06.10.2021
Телец

Телците обичат доста мощно и са извънредно чувствени. За тях няма такова нещо като прекомерно доста секс. Те са романтици и го одобряват като правене на обич. Страстни са, обичат да показват любовта си с физически контакт, докосвания. Имат високолибидо, желаят да се потопят в пристрастеността и възприятията с колегата.

Ако зависи от тях, сексът ще продължи часове. Те целуват постепенно и завладяващо. Правят еротични разтривки, търпеливи са и не бързат, изяснява " Тийнпроблем ".

Лъв

Хубаво е, че Лъвовете са такива огромни чаровници, тъй като непрестанно копнеят за секс. Иначе не биха могли да задоволят тези потребности. Привличат доста ухажори и сътрудници към себе си с флиртаджийската си природа и топлото си сърце, аурата си.

Те са харесвани от всички и като звезди. Но би трябвало да знаете, че в спалнята от време на време са фукльовци. Креативни и въодушевени са, не пропущат шанса да опитат нещо ново, само че желаят постоянно те да са по-активни и да демонстрират какво могат. Иначе са доста лоялни и обичат мощно.

Скорпион

Знае се, че Скорпионите са измежду най-сексуалните зодии. Половинките им постоянно се хвалят, че са правили най-хубавия си точно с тази зодия. Те имат мощна сила и се отдават изцяло на момента. Изключително буйни са и провокират безредици у колегата.

За тях физическият контакт и интимната непосредственост са извънредно значими и желаят да доставят огромно наслаждение на индивида до себе си. Държат да си прекарат ужасно в леглото. Много уверени са и магнетични, по този начин притеглят много ухажори. Неустоими са.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР