Тези, които бяха безжалостни към Бойко Борисов и министрите му,

...
Тези, които бяха безжалостни към Бойко Борисов и министрите му,
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева безпощадна към приближените медии на новата власт: Бяха безжалостни към Борисов и министрите му, сега са милозливи към Петков и кабинета му

" Тези, които бяха безжалостни към Бойко Борисов и министрите му, са милозливи към Кирил Петков и министрите му. И това се назовава справедлива публицистика. " Това написа в профила си във " Facebook " журналистката Соня Колтуклиева. " Ако, недай-си-Боже, Екатерина Захариева се беше разболяла от Ковид, до момента в който беше министър на външните работи, преди значимо посещаване, като това в Скопие по комплицирания въпрос за Северна Македония, “свободните медии” щяха мигновено да я обвинят, че симулира, че това е “дипломатическа болест”, че се опасява да се сблъска очи в очи с този горещ интернационален проблем ", разяснява тя.

Ето какво написа Соня Колтуклиева в обществената мрежа:
свързани новини96628на 29.12.2021
От все сърце искам бързо излекуване на Теодора Генчовска!
Нейното разболяване, обаче, ме накара да ви подсетя за двойните медийни стандарти.
Ако, недай-си-Боже, Екатерина Захариева се беше разболяла от Ковид, до момента в който беше министър на външните работи, преди значимо посещаване, като това в Скопие по комплицирания въпрос за Северна Македония, “свободните медии” щяха мигновено да я обвинят, че симулира, че това е “дипломатическа болест”, че се опасява да се сблъска очи в очи с този горещ интернационален проблем.
И, несъмнено, щяха да призоват членовете на Министерски съвет, с които се е срещала, да се карантинират…
Но не питат за възможна карантина Кирил Петков, нито дали тя е била на съвещанието на държавното управление на 5 януари.
Тези, които бяха безжалостни към Бойко Борисов и министрите му, са милозливи към Кирил Петков и министрите му. И това се назовава справедлива публицистика.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР