Тези холивудски звезди са отказали алкохола по различни причини. Някои

...
Тези холивудски звезди са отказали алкохола по различни причини. Някои
Коментари Харесай

Холивудски знаменитости, които са отказали алкохола

Тези холивудски звезди са отказали алкохола по разнообразни аргументи. Някои от тях са имали сериозна взаимозависимост, други пък са опитвали еднократно. Ан Хатъуей, Наоми Кембъл, Брадли Купър - общото сред тях е, че са решили повече да не пият.

Кристин Дейвис споделя пред английското издание Marie Clarie, че не е считала, че ще живее повече от 30 години, поради алкохола. " Влязох в програмата по актьорско майсторство, само че ми беше доста мъчно, тъй като постоянно имах махмурлук и не се справях добре в часовете. Помислих си: " Знаеш ли какво? Трябва да избереш или едно, или друго. " - споделя звездата от " Сексът и градът ".

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Ан Хатъуей пък взема решение, че може да размени махмурлука с повече време, прекарано дружно със сина си. Когато Джонатан се ражда през 2016 година, Хатъуей взема решение да не пие в продължение на 18 години, досега, в който той постъпи в лицей. За " Лорейн " през същата година звездата споделя: " Засега това е правилно единствено от половин година. Остават ми 17 години и половина. " Звездата от " Дневниците на принцесата " си е дала обещание, когато синът й стане пълновръстен, да се реалокира на място, където да си има свое лозе.

Според читателско изследване, извършено от Women's Health, 33% от участвалите са се пробвали да облекчат напрежението по време на пандемията като са пили повече алкохол.

Кои са другите звезди, избрали живот без алкохол - четете на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР