Тези дни полетите на Wizz Air, подобно на други авиокомпании,

...
Тези дни полетите на Wizz Air, подобно на други авиокомпании,
Коментари Харесай

Тежки зимни условия наложиха отмяна на полети, обявиха от Уиз ер

Тези дни полетите на Wizz Air, сходно на други самолетни компании, бяха наранени от извънредно ранните за сезона тежки зимни условия и мощен снеговалеж в Западна Европа. Поради неприятното време имаме многочислени закъснения и анулирани полети. Това оповестяват от нискобюджетния транспортьор, откакто през последните дни не можа да обслужи няколко полета.

В някои случаи сме съумели да осигурим рейс сред затворени и отворени летища, с цел да извозим безвредно пасажерите до крайните дестинации. В други случаи трябваше да отменим полетите, допълват от там.

Полет W6 4329 на Wizz Air от София до Франкфурт и полет W6 4330 от Франкфурт до София трябваше да бъдат анулирани. Съгласно съответните правила и политиката на Wizz Air на всички пасажери е препоръчано гратис запазване на билет за различен полет при съществуване на подобен или цялостно възобновяване на заплатените такси, допълват от превозвача.

От известието се схваща, че разноските на пасажерите, свързани с анулирането (телефонни диалози, храна, хотел/настаняване), в рационални размери ще бъдат възобновени против фактури от Wizz Air. Пътниците се приканват да подадат съответните формуляри за това на wizzair.com.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР