Тестването на служители на МВР ще продължи. Проверките ще бъдат

...
Тестването на служители на МВР ще продължи. Проверките ще бъдат
Коментари Харесай

Демерджиев с предупреждение към полицаите, какво ги чака

Тестването на чиновници на Министерство на вътрешните работи ще продължи . Проверките ще бъдат по-чести и изненадващи , с цел да дадат резултат. Това съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев в ефира на Българска национална телевизия. Той добави, че се работи по концепцията за откриване на центрове за вземането на кръвни проби във всички регионални центрове в страната. Те ще бъдат за всички водачи, а освен за чиновниците на Министерство на вътрешните работи.

" Полагаме съществени старания с министъра на Здравеопазването да създадем и отворим доста повече благоприятни условия да се вземат кръвни проби, които ще важат за всички водачи. Няма да важат единствено за чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Това извънредно доста ще облекчи процеса ", сподели Демерджиев
-->
" Да се приказва, че тестванията са неточни - не, не са неточни. Те регистрират съответните субстанции, а повода да се намират в организма се открива чрез кръвна проба, както за всички други водачи, по този начин и за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ще се качат на автомобила си. Нормално е този, който ревизира, да бъде образец за този, които е проверяван ", посочи служебният министър на вътрешните работи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР